Road trip songs voor onderweg

Geplaatst op zondag 27 maart 2022 @ 19:53 , 155 keer bekeken

Afgelopen weekend leek het wel lente! Maar we moeten nog even geduld hebben en dan ruikt alles weer naar weiden, bossen en natuurlijk naar roadtrips! Zoals iedereen weet, is zo’n road trip pas compleet met de juiste road trip mix. Er zijn tal van songs, artiesten en genres die geschikt zijn voor zo’n muzieklijst. Vooral de individuele muzieksmaak van de verschillende passagiers kan zeer verschillend zijn. Dus hoe kies je de beste road trip songs? Enkele factoren zijn doorslaggevend:


Thema: nummers die je het gevoel geven dat je op pad bent met je camper, zowel inhoudelijk als instrumentaal, zijn ongetwijfeld geschikt

Mix: een goede mix maakt het verschil! Veelzijdigheid houdt de spanning in stand en maakt elke afspeellijst compleet

Zang-factor: een road trip songlist is pas echt geslaagd als je een paar keer hardop hebt meegezongen.

Of je nu op reis gaat of een dagtocht maakt op de bonnefooi, onze road trip nummers zijn een waardige metgezel. Heb je geen camper in je bezit? Dan huur je er toch gewoon een via PaulCamper! Zo kan jij ook met de camper op pad en onderweg lekker luisteren naar je favoriete playlist. Dus, graai die autosleutels uit je broekzak en haal je favoriete reisgenoot op. Laat de ramen zakken en zet de radio aan: Hier komen onze 20 te gekke road trip songs!

https://paulcamper.nl/magazine/top-20-te-gekke-road-trip-songs-voor-onderweg/


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: